2016-08-03 10:05:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Elégedett lehet az életével

Napi horoszkóp augusztus 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek napra számíthat, nagy élvezetet talál mindenben, amivel foglalkozik. Egy csomó jó ötlete támad, és ezeket gyorsan meg is tudja valósítani. Délután érdekes beszélgetéseket folytathat, sok újdonságról hall, és ezek közül még a hivatásában is jól jöhet egyik-másik információ.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma olyan emberekkel találkozhat, akik inspirálni tudják önt. Szükségessé válhat ugyanakkor az is, hogy egy régi kapcsolatot elengedjen, mert az illetővel sok olyan konfliktusa volt mostanában, ami megnehezítette a kapcsolatot.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne engedje, hogy a munkahelyi pletykák befolyásolják önt az elhatározásaiban. Az igazságot más úton kell megtudnia, nem a folyosói híresztelésekből. Igyekezzen objektíven szemlélni a konfliktusokat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A gondokat és a válságokat, melyekben esetleg az elmúlt napokban része lehetett, felejtse el, mert már régen elveszítették a jelentőségüket. Lazítson egy kicsit, és nyisson a külvilág felé, mert ma remek, jó hangulatú napra számíthat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Minden a tervei szerint alakul, most igazán elégedett lehet az életével. Ha fontos megbeszélést tervezett mára, akkor az sikeres lesz, az ön számára kedvezően zárul. Az álláskeresésben is hatékony lehet most.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap kedvező fordulatot hoz a pénzügyeit illetően. Találkozhat valakivel, aki a közeljövőben nagy hatással lesz az életére. Figyeljen nagyon oda arra, amit hall, mert értékes információk birtokába juthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hiába tervezett el mindent aprólékosan, most valaki alaposan keresztül húzhatja a számításait. Anyagilag jobb helyzetbe kerülhet, ha elvállal egy kis extra munkát. Kérdéses azonban, hogy mit szól ehhez a családja… Beszélje meg velük a döntést!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nyugodt napra számíthat, sikeresen megoldódtak a problémái. Úgyhogy ma ön is hátradőlhet egy picit, és örülhet a sikereinek. Este ünnepeljen közösen a párjával!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap nagyon alkalmas arra, hogy újra kezdjen valamit. Gyors sikerekre számíthat, váratlan segítséget is kaphat valakitől. Este még sok tennivalója akad, de gyorsabban elkészül ezekkel, mint gondolta volna.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Testileg és lelkileg is jól érzi magát, de nem tudja rászánni magát semmire. Kissé határozatlanná válhat, szükségtelenül sok időre van szüksége a viszonylag lényegtelen döntésekhez is. Ha lehet, mára vegyen ki szabadnapot!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Végre tennie is kellene valamit, ha az anyagi helyzetén szeretne változtatni. Ma kedvező helyzetek adódhatnak erre, de csak akkor, ha ön is nyitott marad, és olyan munkát is levállal, ami nincs annyira az ínyére.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma megúszhat egy veszekedést, ha képes engedni, és nem csak a saját igazát bizonygatni. Ellenkező esetben a munkahelyi konfliktus az egész napját elronthatja! Ráadásul a vita hevében olyasmi is kicsúszhat a száján, amit később megbán…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: